Foto: Vida Press

Modele un kulta seriāla "Pludmales patruļa" zvaigzne Pamela Andersone (attēlā) Kannu kinofestivālā manīta visai neglaimojošā izskatā, un krāšņā kleita nav spējusi saistīt uzmanību tik ļoti, lai aktrises sapampusī seja paliktu nepamanīta.

Ārzemju tabloīdi vēsta, ka aizvadītās nedēļas nogalē Andersone gozējās uz Kannu kinofestivāla sarkanā paklāja filmas "120 Beats Per Minute" pirmizrādē.

Pamela bija izvēlējusies melnu, viņas auguma aprisēm glaimojoša piegriezuma kleitu. Viņas blondās cirtas savdabīgā frizūrā imitēja mitru matu efektu un atsedza 49 gadus vecās daiļavas seju, akcentējot iespaidīgos auskarus.

Tomēr visi šie skaistie akcenti nespēja nomaskēt faktu, ka Pamelas seja izskatījās uzburbusi, kārtējo reizi liekot uzvirmot runām par pārcenšanos ar botulīna injekcijām. Slavenību dzīvi atspoguļojošie izdevumi vēsta – kādreizējās TV zvaigznes vaigu kauli izskatījušies tik izteikti kā vēl nekad.

Atgādinām, ka vēl nesen pasaules tabloīdi priecājās par Pamelas jauno stilu – dabīgāku grimu bez piedauzīgiem pārspīlējumiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!