Foto: Vida Press

45 gadus vecais aktieris Leonardo Dikaprio ir, iespējams, viens no iekārojamākajiem Holivudas vecpuišiem. Tiesa, par siržu lauzēju iedēvētā kinozvaigzne jau labu laiku ir aizņemts vīrietis – viņu vieno romantiskas attiecības ar argentīniešu izcelsmes aktrisi un modeli Kamilu Moroni.

Nevienam nav noslēpums, ka Dikaprio gaumē ir par viņu ievērojami jaunākas, garas un slaidas daiļavas, un 22 gadus vecā Kamila izcili atbilst visām šim prasībām.

Lai gan abi savas attiecības publiski neafišē, sensāciju mednieki ar kamerām nesnauž un regulāri pārīti pieķer kopā. Jaunākie paparaci kadri nesen tapuši Karību salās, kur gadu mijā devušās atpūsties daudzas šovbiznesa zvaigznes.

Kādam pacietīgam fotogrāfam izdevies iemūžināt Dikaprio un viņa mīļotās atpūtu pludmalē, un fotogrāfijas izplatījušās visos lielākajos slavenību dzīvi atspoguļojošajos ārzemju medijos.

Par Dikaprio attiecībām ar simpātisko bruneti ārzemju prese pirmoreiz ziņoja jau 2018. gada pavasarī.

Lai gan pagaidām Dikaprio mīļotās karjera neizceļas ar spilgtiem sasniegumiem, Kamila smalkajās šovbiznesa aprindās jau jūtas kā zivs ūdenī. Turklāt viņa par savu patēvu dēvē Holivudas leģendu Alu Pačino, jo vīrietis jau vairākus gadus tiekas viņas mammu Lusilu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!