Foto: Vida Press
Jūnija sākumā laulības ostā iestūrējis britu aktieris, populārā un arī visnotaļ pretrunīgi vērtētā seriāla "Lucifers" ("Lucifer") galvenā varoņa atveidotājs Toms Eliss – viņš Kalifornijā apprecējies ar mīļoto sievieti, scenāristi Meganu Openhaimeri.

Eliss populārs kļuvis, pateicoties Lucifera Morningstāra jeb Sātana, kurš pametis elli, lai dzīvotu Losandželosā, lomai, un pēdējos gados viņa vārds ne vienu reizi vien parādījies dažādu izdevumu veidotajos pasaulē seksīgāko un iekārojamāko aktieru sarakstos.

Tiesa, 40 vecais Eliss nu kļuvis par precētu vīru. Aktieris un viņa mīļotā Megana viens otram jāvārdu teikuši kādā vīna darītavā izdaudzinātajā Kalifornijas vīna ielejā.

Izdevums "People" vēsta, ka ceremonija notikusi brīvā dabā, un to arī apliecina paparaci uzņemtie foto, kas izpelnījušies plašu mediju ievērību.

Jaunlaulātie arī sociālajos tīklos pēc kāzām padalījušies ar savas skaistās mīlestības svētku fotogrāfijām.

Eliss un par viņu septiņus gadus jaunākā Megana par pāri kļuva pirms aptuveni četriem gadiem. Pērn rudenī tika paziņots par saderināšanos.

Šī ir Openhaimeres pirmā laulība. Savukārt Eliss jau vienreiz ir bijis precējies no 2006. līdz 2014. gadam, un viņš ir tēvs trīs bērniem.

View this post on Instagram

TOMORROW #lucifans !!!!!!!!!! @lucifernetflix #luciferseason4 🍆😈

A post shared by Tom Ellis (@officialtomellis) on May 7, 2019 at 10:01am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!