Foto: Vida Press
Losandželosā gluži privātā pastaigā ar sunīti paparaci fotogrāfi notvēruši aktrisi Jasmīnu Blītu, kura reiz bija viena no iekārojamajām seriāla "Pludmales patruļa" ("Baywatch") dāmiņām.

Šobrīd 51 gadu vecā aktrise publikā un saviesīgos pasākumos nav manīta jau apmēram 17 gadus, raksta "The Mirror".

Jasmīna Blīta filmēšanos un Holivudas industriju pameta pirms 20 gadiem, kad producenti atteicās ar aktrisi sadarboties viņas narkotiku atkarības dēļ.

Blīta pie slavas debesīm uzmirdzēja tālajā 1994. gadā, kad liela daļa pasaules sekoja līdzi seriālam "Pludmales patruļa". Tajā viņa tēloja Karolīnu Holdenu, triju gadu garumā nofilmējoties septiņdesmit divās šī seriāla epizodēs un vēl divus gadus parādījās kā seriāla viešņa.

Pēc seriāla ēras Blīta filmējās vēl vairākās kinolomās Holivudas filmās, taču tad nokļuva atkarību valgos, un izklaides satura ražotāji viens pēc otra atteicās ar aktrisi sadarboties, argumentējot savu izvēli ar "viņas grūto raksturu".

Pēc gadsimtu mijas Jasmīna Blīta devās uz rehabilitācijas klīniku ārstēties no kokaīna atkarības, tomēr turpmākos gadus sievietei sanāca iekulties dažādās ar vielu lietošanu saistītos incidentos, piemēram, 2001. gadā viņa iekļuva autoavārijā, un policija aktrises mašīnā atrada kokaīnu.

2003. gadā viņa žurnālam "Glamour" vēstīja, ka apzināti cenšas atturēties no narkotikām un dzīvot dzīvi skaidrā, kas nozīmē, ka "tā tas būs visu atlikušo dzīvi".

Teju 17 gadu garumā tabloīdu fotogrāfi nebija Blītu fiksējuši, bet nu tas noticis Losandželosā uz ielas, kur smaidīgā, omulīgā aktrise pastaigājusies ar suni.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!