Foto: Vida Press

Holivudas aktrise Megana Foksa (attēlā pa kreisi), kura bieži vien iekļauta pasaulē seksīgāko sieviešu apkopojumos, ir ne tikai pievilcīga un talantīga sieviete, bet arī gādīga māmiņa diviem bērniem. Kā liecina jaunākie foto, viņa šobrīd ir trešā mazuļa gaidībās.

Aizvadītajā gadā tapa zināms, ka izjukusi Foksas un aktiera Braiena Ostina Grīna vairākus gadus ilgā laulība. Šajā savienībā pasaulē nāca divi bērni – dēli Noa un Bodi.

Kā liecina šonedēļ Lasvegasā tapušie foto, Foksa atkal ir mātes cerībās. Aktrise priecīgo vēsti pagaidām nav oficiāli apstiprinājusi, taču bildēs skaidri redzams, ka viņas grūtnieces vēderiņš jau sācis briest.

To, ka 29 gadus vecā aktrise tiešām ir stāvoklī, izdevumam UsWeekly apstiprinājis arī kāds tuvs viņas draugs. Tiesa, pagaidām žurnālisti nav noskaidrojuši, kurš ir gaidāmā mazulīša tēvs.

Ārvalstu mediji vēsta, ka Foksas un Ostina Grīna laulība oficiāli vēl nav šķirta. Turklāt pēdējos mēnešos paparaci visai bieži abus pieķēruši kopā. Šī iemesla dēļ plašsaziņas līdzekļos izskanējusi versija, ka pāris, iespējams, atjaunojis attiecības.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!