Foto: Vida Press

Holivudas aktrise Andželīna Džolija (attēlā) dažādās aptaujās vairākkārt atzīta par vienu no iekārojamākajām un seksīgākajām planētas sievietēm, taču jaunākie foto, kuros viņa iemūžināta, daudzus darījuši bažīgus par zvaigznes veselības stāvokli.

Ārvalstu mediji ziņo, ka Džolija aizvadītās nedēļas nogalē Losandželosā apmeklējusi filmas Kung Fu Panda 3 pirmizrādi. Viņa bija tērpusies tā dēvētajā "mazajā, melnajā vakarkleitā" ar īsām piedurknēm, un apģērbs sniedzis iespēju novērtēt valkātājas auguma aprises.

Medijos plaši iztirzāts Džolijas svars un kārnums. Tabloīdi ziņo, ka filmas pirmizrādē aktrise izskatījusies slaidāka kā jebkad agrāk, un tas daudzus satraucis.

Aktrise kļuvusi pavisam sīciņa, un viņas miesa pamatīgi izdēdējusi. Džolija izkāmējusi līdz tādai pakāpei, ka no viņas ādas jau izspiežas kaulu aprises.

Žurnālisti un fani metušies spriedelēt, kas vainojams savulaik par pasaulē skaistāko sievieti dēvētās Džolijas svara zudumā, un ārvalstu medijos izteikti minējumi, ka, iespējams, pie vainas attiecību krīze ar vīru Bredu Pitu, par kuru pēdējā laikā mēļo sabiedrība.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!