Foto: Reuters/Scanpix
Trešdien, 14. maijā, Kannās sākās viens no prestižākajiem un nozīmīgākajiem kino pasaules notikumiem – Kannu kinofestivāls, bet ārvalstu tabloīdi pēc atklāšanas pasākumiem naski metušies apspriest Holivudas aktrises Nikolas Kidmenas (attēlā) seju.

Šogad par Kannu kinofestivāla atklāšanas filmu bija izvēlēts darbs Grace of Monacco, kurā Kidmenai uzticēta galvenā - aktrises un Monako princeses Greisas Kellijas - loma.

Kā jau ierasts, viņa kā atklāšanas filmas galvenā varone piesaistīja arī vislielāko preses fotogrāfu uzmanību, bet vēlāk gan amerikāņu, gan britu preses izklaides ziņu lapās parādījusies virkne rakstu par Kidmenas seju, kurā kinofestivāla preses konferencē bija manāms visai izteikts pampums.

Ārvalstu mediju aptaujātie plastikas ķirurgi, analizējot daudzos fotogrāfu uzņemtos attēlus, atzinuši, ka Kidmena pirms festivāla pārcietusi neveiksmīgu sejas uzlabošanas procedūru, kas atstājusi nodevīgas pēdas sejā - pampumu, kas acīm liek izskatīties mazākām, bet vaigiem - lielākiem.

Ārsti nav spējuši precīzi pateikt, kādas procedūras aktrisei veiktas, bet vairāki atzinuši, ka, iespējams, tās bijušas botoksa un citu vielu injekcijas, ar kurām pāršauts pār strīpu, un iecerētā svaigā izskata vietā iegūti nedabiski stīvi un uztūkuši sejas vaibsti.

Tiesa, pašā atklāšanas ceremonijā, kas norisinājās trešdien, tikai paši vērīgākie un kritiskāk noskaņotie vērotāji spēja pamanīt pampuma pazīmes - aktrise bija atguvusi ierasti smalkos sejas vaibstos, un viņa viennozīmīgi uzskatāma par Kannu kinofestivāla sarkanā paklāja galveno zvaigzni.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!