Foto: Vida Press

Pēdējos gados arvien biežāk publiskajā telpā uzvirmo runas, ka aktrise Renē Zelvēgere (attēlā) aizrāvusies ar mākslīgo skaistumu. Jaunākie paparaci foto likuši baumām uzjundīt ar jaunu sparu.

Slavenību fotogrāfi 46 gadus veco aktrisi pamanījuši Losandželosā, kad viņa devusies uz kādu kafejnīcu. Zelvēgere iemūžināta vairākos momentuzņēmums, un pēc bilžu publicēšana medijos atkal izskanējušas runas, ka viņa, iespējams, nesen veikusi kādu plastisko operāciju.

Ārvalstu mediju virsraksti vēsta, ka jaunākajos paparaci foto esot visai pagrūti atpazīt Zelvēgeri, jo viņas seja un kakls izskatoties nedabiski gludi. Savukārt lūpas – pilnīgas un nedaudz piepampušas.

Nedz kinozvaigzne, nedz viņas preses pārstāvji pagaidām nav komentējuši mediju izplatītās runas, ka aktrisei veikta kāda plastiskā operācija.

Tiesa, šī nav pirmā reize, kad pasauli pāršalc līdzīgi ziņu virsraksti. Zelvēgerei jau vairākkārt nācies publiski taisnoties un noliegt baumas, ka viņa ir aizrāvusies ar plastisko operāciju veikšanu.

Uzreiz gan jāatzīmē, ka, pasekojot līdzi tam, kā pēdējos gados mainījusies aktrises seja, grūti nepamanīt, ka Zelvēgere sevi laika gaitā nedaudz uzfrišinājusi ar skaistuma procedūrām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!