Oskara balvas pasniegšanas ceremonija kļuvusi par apspriestāko pēdējās diennakts notikumu. Mēles tiek trītas ne tikai par statuešu ieguvējiem, bet arī daiļavu tērpiem, un savu tiesu uzmanības izpelnījusies arī skaistā vācu izcelsmes aktrise Diāna Krīgere (attēlā).

Vēl nesen pielūdzējus, fanus un žurnālistus uztrauca 39 gadus vecās Krīgeres kārnums un pārlieku smalkās auguma aprises, taču žurnāla Vanity Fair rīkotajā Oskaru ceremonijas ballītē Beverlihilzā aktrise gozējusies tērpā, kurš viņas ķermenim licis izskatīties īpaši sievišķīgam un kārdinošam.

Talantīgā vācu daiļava visus apžilbinājusi kristāliem, izšuvumiem un bārkstīm rotātā caurspīdīga auduma kleitā, zem kuras nebija uzvilkta apakšveļa. Krīgere kļuvusi par zvaigžņotā burziņa fotografētāko slavenību, bet viņas tērps – par apspriestāko apģērbu.

Ārvalstu mediji jūsmojuši, ka Krīgeres kleita atstājusi maz vietas iztēlei, savukārt pielūdzēji sociālajos tīklos viņas vizuālo tēlu raksturojuši kā nevainojamu un pasakainu. Tiesa, stila un modes kritiķi gan bijuši visai skeptiski noskaņoti, paziņojot, ka aktrises tērps bijis pārāk atklāts un provokatīvs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!