Foto: Vida Press
Pēc 16 gadu kopdzīves un četru gadu laulības šķiras Džeisons Momoa – Holivudas grāvēja "Akvamens", kā arī populārā seriāla "Troņu spēles" aktieris. Par to paziņojumā presei pavēstījis viņš un sieva.

42 gadus vecais Momoa un 54 gadus vecā Liza Boneta izplatījuši kopīgu paziņojumu, ka viņu savienībai pienācis gals – abi nolēmuši "viens otru atbrīvot".

Džeisons Momoa ar aktrisi Lizu Bonetu bija kopā no 2005. gada, taču tikai 2017. gadā abi apprecējās. Viņu kopdzīvē pasaulē nākuši divi bērni – meita Lola (14) un dēls Nakoa Volfs (13). Bonetai ir arī jau pieaugusi meita Zoja – viņas un mūziķa Lenija Kravica meita.

Par šķiršanos Momoa un Boneta raksta: "Mēs visi izjūtam šo transformējošo laiku, spiedienu un izmaiņas. Viss attīstās, un mūsu ģimene nav izņēmums – augam šajās seismiskajās pārmaiņās. Mūsu laulības ceļi šķiras," skaidro aktieri, "mēs atbrīvojam viens otru, lai kļūtu par citiem. Taču mīlestība turpinās," viņi uzskata.

Pāris apsolījis, ka turpinās kopīgi rūpēties par saviem bērniem arī turpmāk.

Džeisonam Momoam laulība ar Bonetu bija pirmā dzīvē, taču Bonetai aiz muguras sešus gadus ilgusi laulība ar Kravicu – abi bija kopā no 1987. līdz 1993. gadam. Viņu meitai – aktrisei, modelei un dziedātājai Zojai ir 33 gadi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!