Foto: Vida Press
Viena no zināmākajām austrālietēm Holivudā paziņojusi par šķiršanos pēc tam, kad viņas vīrs pieķerts skūpstāmies ar citu dāmu. Aktrise Tonija Koleta laulībā bija pavadījusi gandrīz 20 gadus, ziņo "Page Six".

Tonija Koleta lielākoties pazīstama neatkarīgā kino cienītājiem, taču pasaule viņu iepazina pēc spožās lomas 1994. gada traģikomēdijā "Mjurielas kāzas". Kopš tā laika Koleta guvusi atzinību kinoindustrijā, tostarp saņemot daudz balvu par aktiermākslu.

Nu viņa nonākusi lielāko tabloīdu virsrakstos: 50 gadus vecā aktrise paziņojusi par šķiršanos no vīra, mūziķa Deiva Galafasi, ar kuru viņa mija gredzenus 2003. gadā.

Šonedēļ trešdienas rītā parādījās paparaci uzņemti fotoattēli, kuros Galafasi redzams pludmalē Sidnejā kopā ar kādu sievieti, kas nav viņa likumīgā sieva. Pāris nofotografēts ūdenī skūpsta brīdī. "Mail Online" ziņo, ka simpātiskā dāma bikini ir 41 gadu veca manuālā terapeite Šenona Īgana.

Dienu pēc tam Koleta savā "Instagram" profilā publicēja paziņojumu par šķiršanos no neuzticīgā vīra: "Mēs esam vienisprātis šajā lēmumā un šķiramies ar cieņu. Mūsu bērni mums ir ārkārtīgi svarīgi, tāpēc turpināsim būt ģimene, tikai citādākā formātā," – tā aktrise.

Koletas un Galafasi laulībā 2008. gadā dzimusi meita Seidža Florence un 2011. gadā pasaulē nāca dēls Arlo Roberts. Ģimene dzīvoja Austrālijā, līdz gadsimtu mijā pārcēlās uz Losandželosu, taču nu jau trīs gadus viņi atgriezušies atpakaļ dzimtenē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!