Foto: Privātais arhīvs

Pazīstamais Holivudas aktieris Nikolass Keidžs piekto reizi kļuvis par precētu vīru, vēsta ārvalstu mediji.

57 gadus vecais Nikolass Keidžs laulājās kādā kazino Lasvegasā, un tas noticis jau 16. februārī, taču tikai tagad par Keidža statusa maiņu uzzina pasaules prese.

Keidžs "pie altāra" veda 26 gadus veco Riko Šabatu, ar kuru aktieris draudzējas jau pāris gadu. Keidžu un viņa jauno partneri šķir ievērojama gadu starpība, proti, sieviete ir par aktieri 30 gadus jaunāka. Atsevišķi mediji ziņo, ka pandēmijas dēļ pāris ilgu laiku bijuši katrs savā kontinentā, un Keidžs draudzeni esot bildinājis tiešsaistē datorā. Savukārt saderināšanās gredzenu jaunietei piegādāja kurjers.

Laulību faktu aktieris piektdien apstiprinājis tabloīdam "The Daily Mail". "Tā ir taisnība, un mēs esam ļoti laimīgi," viņš paudis.

Kāzas notikušas līgavai būtiskā datumā, viņai mīļa cilvēka dzimšanas dienā. Līgava bija tērpta tradicionālajā japāņu kimono. Svinībās klāt bija arī Keidža bijusī sieva un pusauga dēls.

Savulaik Keidžs bija precējies ar aktrisi Patrīciju Ārketi, Elvisa Preslija meitu Lizu. Visilgākā laulība – 12 gadus – viņam bija ar dēla māti Alisi Kimu, savukārt pirmspēdējā laulība ar kādu Eriku Koiki ilga burtiski tikai četras dienas. Nikolasam Keidžam laulības ar Šabatu ir piektās.

View this post on Instagram

A post shared by Just Jared (@justjared)

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!