Foto: Vida Press
Viens no šī rudens apspriestākajiem notikumiem ir Holivudas slavenākā mīlas pāra, aktieru Andželīnas Džolijas un Breda Pita šķiršanās. Pēc vairāku nedēļu slēpšanās pirmo reizi sabiedrībā izgājis Pits.

Ārvalstu mediji vēsta, ka trešdien Losandželosā notikusi filmas "Allied" pirmizrāde. Uz sarkanā paklāja gozējušies abi kinolentes galvenie varoņi – Breds Pits un franču aktrise Mariana Kotijāra (abi attēlā).

Tabloīdi vēsta, ka Breda pirkstā nav bijis laulību gredzens. Aktieris esot izturējies ļoti draudzīgi – viņš faniem sniedzis autogrāfus un ar tiem kopā fotografējies. Savukārt medijiem beidzot izdevies iegūt viņa komentāru par šķiršanos.

"Tas ir ļoti mīļi, ka visi šeit izturas tik laipni. Ir ļoti patīkami sajust tādu atbalstu," izdevumam "E!" sacījis aktieris.

Vēsts, ka Džolija iesniegusi šķiršanās dokumentus, pasauli pāršalca septembrī. Vēlāk atklājās, ka pret Pitu ierosināta izmeklēšana par vardarbību pret bērniem.

Tāpat tabloīdos parādījās spekulācijas, ka viens no pāra šķiršanās iemesliem ir Pita dienesta romāns ar Kotijāru. Tiesa, aktrise šīs runas noliedza.

Savukārt izdevuma "TMZ" rīcībā šonedēļ nonākusi svaiga informācija par izmeklēšanu pret Pitu. Tiek vēstīts, ka Losandželosas Bērnu un ģimenes lietu departaments pārtraucis izmeklēšanu un nekādi pārkāpumi nav atklāti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!