Foto: Vida Press

Aizvadītajā nedēļā tapa zināms, ka pēc aptuveni diviem laulībā nodzīvotiem gadiem šķiras Holivudas pats slavenākais mīlas pāris – aktieri Andželīna Džolija un Breds Pits (abi attēlā). Tagad tapis zināms, ka sieva pēc šķiršanās ne tikai vēlas pilnas aprūpes tiesības par sešiem bērniem, bet arī ļoti vērtīgas dārglietas un rotas.

Izdevums "The Hollywood reporter" vēsta, ka dokumentos, ko Džolija šomēnes iesniedza attiecīgajā institūcijā, norādīts, ka pēc šķiršanās viņa vēlas paturēt "dažādas rotaslietas un citas personīgās mantas".

Tabloīdi ķērušies klāt Džolijas rotu lādītes vētīšanai, un tiek vēstīts, ka dārglietu, kuras laulības laikā Pits uzdāvinājis savai sievai, vērtība mērāma vairākos miljonos ASV dolāru.

Tā, piemēram, saderināšanās gredzens, kuru Pits izredzētajai pasniedza 2012. gadā, vien ir vērts aptuveni 250 tūkstošus ASV dolāru. Tas ir rotāts ar 16 karātu dārgakmeņiem, un aktieris aptuveni gadu strādāja kopā ar juvelieri Robertu Prokopu, lai izveidotu iecerēto rotu.
Foto: Vida Press
Daudziem joprojām spilgti atmiņā palikušas krāšņās rotas, kuras Džolija bija aplikusi 2009. gadā "Oskara" balvu pasniegšanas ceremonijā – lieli smaragda auskari un pieskaņots gredzens. Mediji vēsta, ka zaļo "nieciņu" komplekta vērtība ir aptuveni 3,5 miljoni ASV dolāru.
Foto: Vida Press
Džolijai un Pitam vienmēr esot patikuši lieli, krāšņi dārgakmeņi, un laulības laikā vīrs sievu bieži vien pārsteidzis ar dārgām rotām.

Izdevums "People" šonedēļ vēsta, ka Džolijas un Pita šķiršanās norisināsies aiz slēgtām durvīm. Tapis zināms, ka lieta tiesā tiks iesniegta tikai tad, kad lauleņi būs vienojušies par visām šķiršanās detaļām – mantas pārdali, bērnu aprūpes tiesībām un citām svarīgām lietām.

Atgādinām, ka šķiršanās dokumentos, kurus Džolija iesniedza 18. septembrī, kā oficiālais šķiršanās iemesls bija norādīta "ģimenes veselība". Vēlāk tapa zināms, ka Pārim bijušas nesamierināmas domstarpības par bērnu audzināšanu.

Dažas dienas vēlāk atklājās, ka Džolijas un Pita starpā jau ilgi valdījušas nesaskaņas, bet punktu attiecībām pielicis nepatīkams incidents – aktieris reibumā bija fiziski un verbāli aizskāris pāra adoptēto dēlu Medoksu.

Tiesa, lai gan Pitam tuvu stāvošas personas medijiem skaidroja, ka viņš neesot pacēlis roku pret 15 gadus veco dēlu, lietas izmeklēšanā iesaistījies ne tikai Losandželosas Ģimenes un bērnu lietu departaments, bet arī Federālais izmeklēšanas birojs (FIB).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!