48 gadus vecā aktrise Helēna Bonema Kārtere (attēlā) kļuvusi par kārtējo slavenību, kas kampaņas Fishlove ietvaros kaila pozējusi ar kādu jūras iemītnieku – viņas izvēle bijusi 27 kilogramus smags tuncis.

Fishlove ir projekts, kas iestājas pret "nepieņemamām zvejas praksēm, kas iznīcina Zemeslodes jūras ekosistēmu", un uzmanības piesaistīšanai visas kampaņas reklāmas "sejas", protams, izģērbjas.

Kampaņā piedalījusies virkne dažādu slavenību, no kurām lielākoties ir britu aktieri. Iepriekš ar jūras iemītniekiem pozējis Bens Kingslijs, Džiliana Andersone, Terijs Giljams, Ričards Brensons, Olīvija Viljamsa un citi.

Savukārt Bonema Kārtere atzinusies, ka iepriekš viņai bijis ļoti bail no zivīm, taču projekta līdzautore - aktrise Grēta Skači - viņu pierunājusi piedalīties.

"Patiesībā man ir fobija no zivīm, tāpēc, kad Grēta man piedāvāja kailai fotografēties ar 27 kilogramus smagu tunci, tas bija vairāk nekā dīvaini. Taču es pārvarēju bailes, un foto sesija bija jautra. Tagad tuncis būs mans Valentīna dienas draudziņš," vēlāk komentēja aktrise.

Pēdējā frāze attiecas uz faktu, ka Bonema Kārtere šobrīd ir sieviete bez partnera, jo pavisam nesen ciņa pēc 13 gadu ilgām attiecībām izšķīrās no ekstravagantā režisora Tima Bērtona.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!