Foto: Vida Press
Aktieris Kianu Rīvss gadiem ilgi tika uzskatīts par vienu no lielākajiem Holivudas vientuļniekiem, tāpēc daudzus kinozvaigznes fanus pērn rudenī līdz sirds dziļumiem aizkustināja un iepriecināja vēsts, ka viņam parādījusies draudzene. Nu tapis zināms – patiesībā Rīvsa sirds ir aizņemta jau vairākus gadus.

55 gadus vecais aktieris pērn rudenī kādā smalkā kino industrijas ballē pa sarkano paklāju defilēja roku rokā ar 47 gadus veco mākslinieci un filantropi Aleksandru Grantu, un abu iziešana sabiedrībā izraisīja sensāciju, kuru atspoguļot steidza visi lielākie mediji.

Pāris gan savas attiecības publiski nekomentēja, bet anonīmi informatori tabloīdiem tobrīd klāstīja, ka Rīvss un Granta esot pazīstami jau daudzus gadus un sadarbojušies dažādos kopīgos projektos.

Savukārt jaunākie ziņu virsraksti liecina, ka Rīvsu ar Grantu romantiskas attiecības vieno jau labu laiku. To šonedēļ izdevumam "Page Six" apgalvojusi tuva Grantas draudzene, aktrise Dženifera Tillija.

"Atceros, ka pirms pāris gadiem, pirms kāda pusotra gada viņa [Granta] man teica, ka Kianu Rīvss ir viņas puisis," apgalvojusi aktrise, piebilstot, ka viņa par to esot bijusi bezgala izbrīnīta, jo pirms tam domājusi, ka Granta esot lesbiete.

"Tas man šķiet pārsteidzoši, ka pirms pieciem mēnešiem viņi kopā aizgāja uz pasākumu, un pēkšņi visi sākuši jukt prātā, saukt viņu par jauno draudzeni. Viņi taču jau pirms tam kopā bija apmeklējuši daudzus pasākumus," norādījusi Tillija. Aktrise arī apgalvojusi, ka Rīvss un Granta lieliski saderot kopā, jo viņiem ir līdzīgi raksturi.

Jau vēstīts, ka pagājušā gadsimta deviņdesmitajos gados, kad visa pasaule bija pie Rīvsa kājām, viņa toreizējā draudzene Dženifera Saima bija abu kopīgā bērniņa gaidībās, taču meitiņa Eva pasaulē nāca nedzīva.

Pāris centās tikt traģēdijai pāri un bēdu dēļ pat pašķīrās. Drīz vien Rīvss saņēma vēl vienu likteņa triecienu – Dženifera gāja bojā autoavārijā. Sieviete pēc bērniņa zaudēšanas bija aizrāvusies ar narkotikām un antidepresantiem un, pēc kādas ballītes atgriežoties no Merilina Mensona mājas, gāja bojā autoavārijā.

Kianu pēc šī zaudējuma pavisam noslēdzās sevī, filmējās reti, vairījās no preses un, lai gan viņam gadu gaitā tika piedēvēti vairāki romāni, arī nopietnās attiecībās ar sievietēm vairs neiesaistījās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!