Šī brīža tabloīdu apspriestākie varoņi ir Holivudas aktieri Andželīna Džolija un Breds Pits. Pirmdien sieva tiesā iesniedza laulības šķiršanas dokumentus, un lieta pamazām kļūst arvien netīrāka.

Tenku portāla "TMZ" rīcībā nonākusi informācija, ka Losandželosas policija un Losandželosas Ģimenes un bērnu lietu departaments pret Pitu uzsākuši izmeklēšanu par fizisku un verbālu vardarbību pret bērniem.

Anonīmi informatori pastāstījuši, ka aizvadītajā trešdienā ģimene ceļojusi privātajā lidmašīnā. Pits lidojuma laikā esot pamatīgi piedzēries.

Reibumā viņš uzvedies kā aptracis – sācis kliegt uz bērniem un pat pacēlis pret tiem roku. Kad lidmašīna nolaidusies, Pita sarīkotais jandāliņš turpinājies arī ārpus lidaparāta.

Pagaidām gan neesot zināms, kurš par Pitu pasūdzējies attiecīgajām institūcijām – vai nu tas bijis kāds no lidmašīnas apkalpes, vai arī lidostas darbiniekiem.

"Labdaris", kurš nopludināja informāciju par jandāliņu lidmašīnā, apgalvojis, ka šis incidents bijis iemesls, kādēļ Džolija iesniegusi laulības šķiršanas dokumentus. Atgādinām, ka papīros oficiāli norādītais šķiršanās iemesls bija "ģimenes veselība".

Jau agrāk tuvu stāvošas personas medijiem bija pastāstījušas, ka pāra šķiršanās iemesls ir atšķirīgi uzskati bērnu audzināšanā un pēc šķiršanās Džolija vēlas pilnas aprūpes tiesības par bērniem. Tāpat uzvirmojušas runas, ka Pits pēdējā laikā aizrāvies ar alkohola lietošanu un zālītes smēķēšanu.

Tiesa, kāds tuvs Pita draugs "TMZ" noliedzis runas, ka aktieris būtu bijis vardarbīgs pret saviem bērniem. Tāpat viņš paudis nožēlu, ka daudzi pāra draugi un tuvu stāvošas personas tagad cenšas aktieri nomelnot un padarīt par vainīgo.

Džolijas un Pita ģimenē aug seši bērni – trīs atvases ir adoptētas, savukārt trīs bērni ir pāra bioloģiskie.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!