Foto: RIA Novosti/Scanpix
Krievijā populārā latviešu izcelsmes aktrise Agate Muceniece aizvadītajā nedēļā publiski apstiprināja, ka viņas un aktiera Pāvela Priļučnija laulībā iestājusies krīze. Fani steiguši izteikt savus minējumus, kas sašķobījis šķietami idillisko kopdzīvi, un sabiedrības milzu interese pamatīgi nokaitinājusi Pāvelu.

Jau vēstīts, ka Agate "Instagram" tīklā izplatīja paziņojumu, ka viņas un Pāvela laulība, kurā pasaulē nākuši divi bērni, šobrīd ir "uz pauze". Tāpat arī viņa bija norādījusi, ka pagaidām ir grūti spriest, vai nesaskaņas izdosies atrisināt.

Publiskajā telpā jau labu laiku klīdušas runas par to, ka aktieru pāra laulība ir uz izjukšanas robežas, un izskanējusi versija, ka pie tā vainojams Pāvels, kurš bijis neuzticīgs sievai un uzsācis dienesta romānu ar aktrisi Lukēriju Iļjašenko. Šī versija pamatīgi nokaitinājusi vīrieti, un viņš steidzis publiski taisnoties un gānīties.

"Draugi, manās un Agates attiecībās nepiedalās trešā persona, tāpēc visus savus minējumus un necienīgos izteicienus iebāziet sev pēcpusē.

Viss, kas saistīts ar mūsu attiecībām, attiecas tikai uz mums diviem. Ilgu laiku neko negribēju rakstīt, jo uzskatu, ka privātā dzīve ir un paliek privātā dzīve. Un ar to arī šo tēmu slēgsim. Paldies visiem par sapratni," aizvadītās nedēļas izskaņā "Instagram" tīklā laulības krīzi komentējis Priļučnijs.

Tiesa, kā vēsta Krievijas mediji, viņa paziņojums izpelnījies neviennozīmīgu novērtējumu. Daudzi joprojām pieturas pie pārliecības, ka viņš bijis neuzticīgs Agatei, kura, starp citu, šonedēļ ieradusies Latvijā.
Foto: Privātais arhīvs

Atgādinām, ka Agate Muceniece, kura Latviju pameta 2008. gadā, Krievijā un ārpus tās robežām atpazīstamību guva, piedaloties populārajā jauniešu seriālā "Slēgtā skola", kuru demonstrēja arī Latvijā. Tieši seriāla filmēšanas laukumā uzplauka jūtas starp Agati un izskatīgo Pāvelu Priļučniju.

2011. gadā pāris salaulājās, bet slēpa šo faktu. Tikai pēc gada viņi oficiāli paziņoja par mainīto ģimenes statusu. Pēc diviem laulībā nodzīvotiem gadiem pārim piedzima dēls Timotejs, bet vēlāk – meita Mia.

#мои

A post shared by Павел Прилучный (@bugevuge) on Oct 16, 2017 at 4:46pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!