Foto: Vida Press

Šonedēļ īsti svētki ir visiem kino mīļotājiem - uz lielajiem ekrāniem beidzot nonāk viens no 2015. gada gaidītākajiem un apspriestākajiem kinodarbiem, režisora filma The Revenant (Cilvēks, kurš izdzīvoja).

Tajā galvenajā lomā iejuties Leonardo Dikaprio, kurš par pārliecinošo tēlojumu jau dabūjis Zelta globusa balvu, kā arī ticis pie "Oskara" nominācijas.

Kā liecina filmas treileris un publicitātes foto, Dikaprio varonis iet cauri īstai ellei zemes virsū, un ar bārdu noaugušajā, smagus likteņa triecienus un pat nāvi pārdzīvojušajā vīrietī grūti atpazīt to smalko zēnu no Dikaprio pirmajām filmām.

Atzīmējot The Revenant pirmizrādi, atklātībā nonākuši līdz šim nepublicēti foto, kuros jauniņais Leo 1993. gadā - 19 gadu vecumā - pozē kādā Losandželosas studijā.

Tas bija laiks, kad notika lielais izrāviens Dikaprio ceļā uz slavu un panākumiem - 1993. gadā uz ekrāniem nonāca filma What's Eating Gilbert Grape (Kas nomāc Gilbertu Greipu), kas guva finansiālus panākumus un saņēma gan skatītāju, gan kritiķu uzslavas, bet jauniņajam aktierim atnesa pirmo "Oskara" nomināciju kā otrā plāna aktierim.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!