Foto: Vida Press

Šonedēļ tapa zināms, ka par pasaulē seksīgāko, skaistāko un iekārojamāko sievieti neskaitāmas reizes dažādos topos atzītā aktrise Megana Foksa ir mātes cerībās. Līdz ar šo ziņu uzvirmoja minējumi, kurš ir mazuļa tēvs, jo vēl pērnā gada vasarā mediji vēstīja – Foksas un aktiera Braiena Ostina Grīna (abi attēlā) laulība ir izjukusi.

Tagad minējumiem pielikts punkts – abi aktieri kopā izgājuši sabiedrībā, apliecinot, ka, neraugoties uz nesaskaņām un plāniem iet šķirtus ceļus, gaidāmais mazulis vismaz pagaidām licis abiem palikt kopā.

Pāris pagaidām savus nākotnes plānus un to, kā tos ietekmēs gaidāmais mazulis, nav komentējis, bet, kā jau tas Holivudā ierasts, medijiem informāciju snieguši daudzi "pārim tuvi cilvēki".

Slavenību tenku portālam TMZ kāds tuvs pāra paziņa pastāstījis, ka Foksa vēl aizvien vēlas šķirties. Lai gan tagad šis process iepauzēts, ir tikai laika jautājums, kad abi skaistuļi nokārtos visas nepieciešamās formalitātes.

Citi mediji vēsta, ka abi aktieri kopā īrē mājokli Losandželosā, kur mitinās ar abiem dēliem, un kāds anonīms, bet labi informēts "labdaris" izdevumam HollywoodLife.com atklājis – viņi vēl aizvien mīlot viens otru.

To netieši apliecina arī paparaci foto, kuros pāris iemūžināts, kopā dodoties iepirkties vai vedot bērnus ikdienas gaitās. Lai gan abi vairās no publiskām mīļuma izpausmēm, viņi rada saticīga laulāta pāra iespaidu.

Tiesa, kā informējis zinošais avots, aktieriem neizdodoties sadzīvot, tāpēc pēc trešā mazuļa nākšanas pasaulē abi šķiršoties, jo ir maz ticams, ka bēbis, kurš pieteicies neplānoti, spēs glābt gadu laikā samilzušās problēmas.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!