Foto: Vida Press
Ziemassvētki, kad cilvēki visā pasaulē, pērkot mandarīnus, piemin Jēzus bērniņa nākšanu pasaulē, ir arī labs iemesls, lai sabiedrībai atgādinātu par savu skaisto māju, jauno automašīnu vai lielisko ķermeni.

Šādi izcēlusies 37 gadus vecā amerikāņu aktrise Meitlenda Vorda (attēlā), kura izģērbusies gandrīz plikiņa un pati sevi padarījusi par mirdzošu Ziemassvētku eglīti.

Vorda sociālajos tīklos publicējusi bildes, kas uzņemtas viņas privātmājā Losandželosā un kurās viņa redzama, apkārusies ar svētku gaismiņām.

Meitlenda Vorda (dzimusi kā Ešlija Meitlenda Velkosa) televīzijā filmējas kopš 17 gadu vecuma, savu karjeru sākot kā Džesikas Foresteres lomas atveidotāja seriālā Hameleonu rotaļas.

Starp citām viņas nozīmīgākajām lomām minama Reičela seriālā Boy Meets World un Britānija filmā White Chicks, bet kopš 2008. gada Vorda nav piedalījusies nevienā filmā vai seriālā.

Iemesls tam bija laulības ar nekustamā īpašuma magnātu Teriju Baksteru, pēc kurām karjeras veidošanai vairs nebija nekādas nozīmes, taču atgādināt par sevi Vordai reizi pa reizei patīk.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!