Foto: F64
Televīzijas kameras pret sievietes seju ir īpaši nežēlīgas, un šī iemesla dēļ ne viena vien aktrise laika gaitā izvēlas ļauties profesionāļu rokām, lai samazinātu vecuma atstātās sekas un priecētu skatītājus ar atsvaidzinātu izskatu.

Tām pašmāju daiļā dzimuma pārstāvēm, kuras ne tikai izmantojušas plastikas ķirurgu palīdzību, bet arī nav kautrējušās par to pastāstīt plašākai sabiedrībai, pievienojusies aktrise Regīna Devīte, kura pēdējo gadu laikā skatītāju simpātijas un atpazīstamību iemantojusi kā istabenes Zentiņas lomas atveidotāja seriālā UgunsGrēks.

Kā vēsta žurnāls Kas Jauns, šovasar Devīte izmantojusi atvaļinājumu, lai piepildītu senu sapni un veiktu augšējo plakstiņu korekciju. Pēdējo gadu laikā plakstiņi traucējuši sievietei pilnvērtīgi paraudzīties uz augšu, kā arī izjusts emocionālais diskomforts.

"Zinu, ka seriālus, kuros piedalos, skatās labi koptas sievietes. Tāpēc arī man nav tiesību par sevi nedomāt un nerūpēties," skaidrojusi aktrise.

Operācija viņai veikta Latvijas Mikroķirurģijas centrā pie plastikas ķirurga Jāņa Lapiņa, un jau trīs nedēļas pēc procedūras Devīte gan jutusies, gan izskatījusies lieliski.

"Cilvēki, kas zina, ko esmu izdarījusi, priecājas, mani satiekot. Saka, ka nu ir gaišāks skats. Tas nozīmē, ka sasniegts tas, par ko teica dakteris Lapiņš - apkārtējiem nav jāredz, ka notikušas radikālas pārmaiņas, bet gan jānojauš, ka ir gaišāks skats," žurnālam Kas Jauns atzinusi Devīte.

Aktrise aicina arī citas sievietes nebaidīties - šāda veida operācija, pēc viņas vārdiem, neesot ne grūta, ne sāpīga.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!