Foto: Vida Press

Svētdien, 3. novembrī, norisinājās Ņujorkas maratons, kurā godpilno trešo vietu izcīnīja Latvijas skrējēja Jeļena Prokopčuka, bet kopā ar viņu maratonā skrējusi arī amerikāņu aktrise un modele Pamela Andersone (attēlā).

Latvijas sportiste aptuveni 42 kilometrus garo distanci pievarēja divās stundās, 27 minūtēs un 47 sekundēs, taču arī efektīgās blondīnes rezultāts bija gana atzīstams. Kā vēsta maratona mājaslapā publicētie dati, aktrise finiša līniju šķērsoja pēc piecām stundām, 41 minūtes un trīs sekundēm.

Andersone maratonam sāka gatavoties jau laikus, taču nevienam nav noslēpums, ka šādu distanci parastam cilvēkiem, kurš profesionālā līmenī nenodarbojas ar vieglatlētiku, noskriet ir grūti.

Arī slaveno aktrisi skrējiena laikā piemeklēja likstas - kā vēsta ārzemju mediji, Pamela satraumējusi labo kāju, taču par spīti tam sieviete nepadevās un noskrēja pilnu maratona distanci.

Andersone maratonā piedalījās labdarības nolūkos, un liels atbalsts aktrisei bija viņas brālis Džerijs, kurš īpašajā notikumā skrēja kopā ar māsu - šis bija pirmais Ņujorkas maratons Pamelas mūžā.

Tiesa, vēlāk sociālajos tīklos Andersone publicēja foto, kurā viņas labo kāju un citas ķermeņa vietas sedz ledus maisiņi, kas pierāda, ka arī bagātiem un slaveniem cilvēkiem, gluži tāpat kā citiem mirstīgajiem, maratona skriešana ir pamatīgs izaicinājums.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!