Foto: Instagram.com/meganfox

Ne visi cilvēki raujas sociālajos tīklos pārspīlēti izrādīt savu ģimeni, jo īpaši bērnus, un tāda mēroga slavenības kā Holivudas kinozvaigznes visbiežāk vispār priekšroku dod savas privātās dzīves neafišēšanai. Arī amerikāņu aktrise, trīs dēlu mamma Megana Foksa, kura savulaik tika dēvēta par seksīgāko sievieti pasaulē, savas atvases neizliek publiskai apskatei starmešu gaismās, un šī iemesla dēļ milzu ievērību izpelnījušies ļoti reti kadri, kuros viņa parādījusi savu skaisto ģimeni.

Megana Foksa jau deviņus gadus ir precējusies ar aktieri Braienu Ostinu Grīnu. Pārim ir trīs kopīgi bērni – pirmdzimtais dēls Noa Šenons, kuram ir septiņi gadi, viņa brālis Bodi Ransoms, kā arī pastarītis Džornijs Rivers, kurš pasaulē nāca pirms trim gadiem.

Lai gan prese un sabiedrība vienmēr pastiprināti interesējusies par Foksas privāto dzīvi, viņa to vienmēr ļoti sargājusi. Savukārt aizvadītās nedēļas izskaņā aktrise savā "Instagram" foto blogā publicējusi ļoti privātus kadrus no ģimenes atpūtas Disnejlendā.

Bildītes ļauj novērtēt, kā paaugušies Foksas un Grīna dēli, un privātie ģimenes kadri strauji izplatījušies dažādos ārzemju medijos.

Jāatzīmē, ka vislielāko uzmanību ļaudis pievērsuši aktieru pāra vecākajam dēlam, kurš Disnejlendā bija pārģērbies par raganu un atrakcijas baudīja, tērpies rozā parūkā, smailā cepurē un platā paltrakā. Tiek vēstīts, ka šī nav pirmā reize, kad Foksas un Grīna pirmdzimtais redzēts sabiedrībā meitenīgās drānās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!