Foto: DELFI

Viena no populārākajām latviešu aktrisēm Rēzija Kalniņa (attēlā) pēdējo pāris gadu laikā piedzīvojusi lielas pārmaiņas – viņai izdevies atrast savu mūža mīlestību, un tagad tapis zināms, ka Rēzija apprecējusies.

Runas par aktrises attiecībām ar labākās draudzenes Ilzes Rubiķes vīru - diriģentu Aināru Rubiķi - klīda jau sen.

Lai gan iesākumā visi trīs iesaistītie cilvēki par šīm baumām tikai jokojās, vēlāk tās tika apstiprinātas un aktrise vairs nenoliedza, ka viņu un diriģentu saista nopietnas jūtas un abi sākuši kopdzīvi.

Tagad attiecības arī noformētas oficiāli - šovasar Rīgas pilsētas Dzimtsarakstu nodaļā Rēzija un Ainārs mijuši gredzenus, bet pēc kāzām, kā vēsta žurnāls Kas Jauns, populārā aktrise saglabājusi savu uzvārdu.

Arī agrāk Kalniņai bijušas attiecības ar kolēģiem no kultūras pasaules - savulaik viņa bija precējusies ar aktieri un režisoru Valdi Liepiņu, bet šī laulība pēc četriem gadiem izjuka.

Vēlāk viņai bijušas attiecības arī Dailes teātra aktieri Artūru Skrastiņu, kurš tagad precējies ar citu savu kolēģi - aktrisi Ilzi Ķuzuli-Skrastiņu.

Lai gan vēl pavasarī, ieskicējot savus nākotnes plānus, Kalniņa intervijās stāstīja, ka ir nolēmusi iepauzēt darbu Dailes teātrī, šosezon viņu uz teātra skatuves varēs redzēt gan izrādē Viss par Rēziju, gan uzvedumā Ziedonis.Lācis.Sievietes, bet pavasarī viņa iejutīsies galvenajā lomā režisora Dž.Dž.Džilindžera veidotajā izrādē Milēdija.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!