Foto: F64
Pazīstamo pašmāju aktieri Rūdolfu Plēpi (attēlā) ļoti satriekuši pēdējā laika šokējošie notikumi, kuros policisti pieķerti zogam un kinoteātrī nošauts cilvēks, tāpēc aktieris pauž uzskatu, ka patlaban visu pasauli apsēdis Sātans.

"Visas notikušās šausmas tikai apliecina - Sātans vienmēr ir bijis pār pasauli, un es uzskatu, ka Latvijā notiekošais nav nekas cits kā sātanisms, jo Sātans šobrīd ir apsēdis visu pasauli!" sarunā ar izklaides portālu Mango satraukti stāsta aktieris.

Viņš norāda, ka, tāpat kā teikts kādā lugā, "reizē ar Dievu pa durvīm ienāk arī Sātans". "Pasaulē notiek šausmu lietas un līdz ar to valda bailes, bet Sātanam cilvēku bailes dod spēku - cilvēks, kurš baidās, ļoti vienkārši var nokļūt Sātana varā," uzskata aktieris, kurš pats sevi dēvē par reliģiozu cilvēku.

Plēpis uzskata, ka cilvēkus visā pasaulē no agresijas, kas radusies Sātana varas ietekmē, varēs glābt tikai ticība Dievam un visam labajam. "Cilvēkiem ir jāatgriežas pie ticības, jo visu lietu rēķināšana naudā ne pie kā laba nenovedīs, tomēr cilvēkiem pašiem ir pie tā jānonāk - to nevar iemācīt," teic aktieris.

Tāpat Plēpis ir pārliecināts, ka policistu likuma pārkāpumi skaidrojami ar jau gadiem ilgi nesakārtoto iekšlietu sistēmu. "Iekšlietu ministre - sieviete - tā vispār ir anekdote!" smejas aktieris un pauž uzskatu, ka pēdējo 20 gadu laikā neviens valdības ministrs nav pildījis savas funkcijas godam.

"Viņi ir tikai mainījuši krēslus, nevis reāli rīkojušies. Piemēram, Mūrniece... Es, ejot pa ielu, sen neesmu sastapis nevienu policistu, bet 16. martā pie Brīvības pieminekļa, kad notiks leģionāru gājiens, tur būs tūkstošiem policistu," novērojis Plēpis.

Tiesa, pats aktieris nekad neesot vēlējies iesaistīties politikā, lai kaut ko mainītu, jo viņam tā šķiet smieklīga nodarbe: "Pasarg' Dievs! Nekad neesmu gribējis iet politikā, jo man tiešām tā pēdējo 20 gadu laikā redzētā politiķu nespēja šķiet gan skumja, gan smieklīga!"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!