Foto: Vida Press

Patīkami jaunumi visiem godalgotā seriāla "Troņu spēle" ("Game of Thrones") faniem – saderinājušies aktieri Kits Haringtons un Rouza Leslija (abi attēlā).

Tabloīds "The Sun" vēsta, ka pāris ir kopā jau piecus gadus. Nesen arī izskanējis bildinājums. "Viņi pagaidām nav noteikuši kāzu datumu, bet pagājušajā nedēļā draugiem un radiniekiem atklāja, ka ir saderinājušies," sacījis anonīms avots.

Pļāpīgais informators arī pastāstījis, ka Kits jau pirms laba laika sapratis, ka Rouza ir sieviete, kuru viņš vēlas apprecēt, tomēr pirms bildināšanas vēlējies ierīkot kopīgo ģimenes ligzdiņu – nopirkt māju un to iekārtot.

Šī gada sākumā pāris uzsāka kopdzīvi 1,75 miljonus britu sterliņu mārciņu vērtā savrupnamā Austrumanglijā. "Kitam likās, ka beidzot arī ir pienācis laiks spert nākamo soli," sacījis zinātājs.

Pāris iepazinās telekanāla HBO veidotā seriāla "Troņu spēle" uzņemšanas laukumā. Atgādinām, ka britu aktieris Haringtons seriālā kopš tā pirmsākumiem 2011. gadā atveido vienu no galvenajiem varoņiem Džonu Snovu. Savukārt skotu izcelsmes aktrise Leslija seriālā piedalījās no 2012. līdz 2014. gadam.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!