Foto: DELFI

Aktrise Evija Skulte pērn decembrī saderinājās ar igauņu uzņēmēju un grāmatu izdevēju Aimuru Krūsi, un, lai gan kuluāros izskanēja runas, ka kāzu zvani varētu skanēt jau šovasar, pāris pagaidām nesteidzas ar kļūšanu par vīru un sievu.

Izdevums "Vakara Ziņas" pirms kāda laika vēstīja, ka Evija un Aimurs šovasar, iespējams, apprecēsies. Žurnāla jaunākajā numurā aktrise atklājusi – konkrēts kāzu datums vēl neesot nolikts.

"Datumu vēl neesam izvēlējušies. Var jau būt, ka precamies tikai nākamajā vasarā. Vēl nezinām! Negribas steigties," pastāstījusi Skulte.

Tāpat arī aktrise uzsvērusi, ka attiecībās ar mīļoto viss esot vislabākajā kārtībā, lai gan abi kopā pagaidām nedzīvo.

"Es pamatā dzīvoju Latvijā, un Aimurs brauc pie manis. Es tikai pa šo laiku esmu bijusi uz divām dienām Igaunijā. Ja man ir skumji un sagribas viņu redzēt, tad Aimurs jau pēc trim stundām ir Rīgā," atklājusi Evija.

Atgādinām, ka Skultes un viņas igauņu mīļotā attiecības publiskas kļuva 2017. gada pavasarī, kad abi kopā apmeklēja seriāla "UgunsGrēks" noslēguma ballīti. Vēlāk aktrise intervijās pašmāju presei atklāja, ka ar mīļoto viņa iepazinusies kādā spa centrā.

Pirms tam Skultei bija visai vētrains dienesta romāns ar lietuviešu producentu Rimvīdu Martinaiti, ar kuru viņa iepazinās seriāla "Viņas melo labāk" uzņemšanas laikā.

Evija savulaik bija precējusies ar scenogrāfu Kristapu Skulti, bet 2012. gadā pāris paziņoja par šķiršanos. Šajā savienībā pasaulē nākuši divi dēli. Arī Aimurs vienreiz jau bijis precējies.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!