Foto: Vida Press
Reti kurai šovbiznesa dīvai uz sarkanā paklāja izdodas apvienot seksīgumu un eleganci, nepārkāpjot šauro robežu starp gaumi un vulgāru izrādīšanos. Savukārt meksikāņu izcelsmes aktrise Salma Haijeka (attēlā) vienmēr pamanās būt šarmanta un parādīt gana daudz, saglabājot noslēpumainību un vietu iztēlei.

Aizvadītās nedēļas izskaņā Londonā norisinājusies teātra balvas pasniegšanas ceremonija, un par apspriestākā tērpa īpašnieci kļuvusi 49 gadus vecā Haijeka. Viņa visus apžilbinājusi baltā vakarkleitā ar izteiksmīgu dekoltē izgriezumu.

Kā vēsta ārvalstu mediji, pasākuma viesi palikuši vaļējām mutēm. Salma, kura vairākkārt iekļauta pasaulē seksīgāko un iekārojamāko sieviešu topos, pierādījusi, ka ir šo titulu cienīga - viņa šarmējusi ar seksapīlu un eleganci.

Fotogrāfi Salmu iemūžinājuši no visiem iespējamajiem rakursiem, un bildes padevušās īpaši apetītlīgas, jo tajās visā spozmē iespējams novērtēt aktrises formīgo, sievišķīgo krūšu aprises. Arī šoreiz modes kritiķi viņai veltījuši atzinīgus vārdus, uzslavējot Haijekas gaumes un stila izjūtu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!