Foto: DELFI
Trešdien, 28. martā, apaļu jubileju svin populārākā Latvijas Leļļu teātra aktrise Santa Didžus (attēlā kopā ar meitu), kura atpazīstamību iemantojusi ne tikai ar darbu teātrī, bet arī dažādiem televīzijas projektiem.

Pēdējo gadu laikā Didžus vislielāko popularitāti iemantojusi, pateicoties raidījumam Māmiņu klubs, kura vadītājas pienākumus viņa pilda jau aptuveni septiņus gadus, kuru laikā ir kļuvusi par daudzu jauno māmiņu uzticamības un iedvesmas avotu.

Pati aktrise ir trīs bērnu māte, un laulībā ar bārmeni Arni Bikšu viņa pasaulē laidusi meitu Emīliju un divus dēlus - Dāvi Ludvigu un Rūdi, kurš piedzima 2009. gada septembrī.

Paralēli ģimenes pavarda uzturēšanai aktrise arī nekad nav aizmirsusi par savu profesionālo izaugsmi - viņu pazīst ne tikai Leļļu teātra apmeklētāji, bet arī televīzijas skatītāji, jo savulaik viņa atveidoja vienu no galvenajām lomām Žaklīnas Cinovskas veidotajā seriālā Prāts un instinkts, kā arī darbojusies citos projektos, no kuriem zināmākais noteikti it stand-up izrāde Alu sieviete.

Tāpat Didžus nekad nav baidījusies eksperimentēt ar savu izskatu - apģērbā viņa lielākoties izvēlas košas krāsas un netradicionālus salikumus, bet lielāko sabiedrības uzmanību izpelnījušās viņas biežās matu krāsas maiņas. 

Lielu uzmanību Didžus izpelnījās 2010. gadā, kad piekrita dalībai šovā Dejo ar zvaigzni trešajā sezonā - toreiz sabiedrība ar nenogurstošu interesi sekoja līdzi ne tikai aktrises apgūtajiem deju soļiem, bet arī viņas svara izmaiņām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!