Foto: Vida Press

Aizvadītajā vasarā pārdošanā nonāca nams, kas piederēja Holivudas spīdeklim Denisam Kveidam, kuru jau gandrīz trīs gadus vieno romantiskas attiecības ar latviešu izcelsmes modeli Santu Auziņu. Tagad tapis zināms, ka greznajai Kalifornijas villai parādījies pircējs, kurš to iegādājies par 5,9 miljoniem ASV dolāru.

Kā vēsta izdevums "Variety", Kveids spāņu stilā ieturēto namu, kas atrodas slavenību iecienītajā Saulrieta bulvārī Losandželosā blakus Klusajam okeānam, savulaik ieguvis savā īpašumā par 5,1 miljonu ASV dolāru.

Kad īpašums pērn vasarā nonāca pārdošanā, Kveids par to vēlējās iegūt 6,5 miljonus ASV dolāru, bet jaunākie ziņu virsraksti liecina, ka aktierim nācies "nedaudz" nolaist cenu un galu galā nams pārdots par 5,9 miljoniem.

Īpašuma kopējā platība ir aptuveni 16 tūkstoši kvadrātmetru, savukārt skaistā savrupnama platība nedaudz pārsniedz sešus tūkstošus kvadrātmetru.

Namā ir sešas guļamistabas, liels kabinets, preses telpa, milzīga dzīvojamā istaba un grezns kamīns. Savukārt pagalmā ir peldbaseins, spa zona un augļukoku dārzs. Pie mājas ir izbūvēta arī automašīnu novietne, kurā var ietilpināt aptuveni desmit automašīnas.

Atgādinām, ka pērn vasarā tika oficiāli izšķirta Kveida 14 gadus ilgusī laulība ar viņa trešo sievu Kimberliju. Savukārt ar Santu, kura par viņu ir 32 gadus jaunāka, aktieris sāka satikties 2016. gadā.

Santa, kura ir dzimusi Monreālā, savulaik bija precējusies ar uzņēmēju no Ekvadoras, un izdevums "Radar Online" 2016. gada rudenī vēstīja, ka tieši Kveida dēļ viņas laulība izjukusi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!