Foto: AP/Scanpix/LETA

Ar lielā ekrāna zvaigžņu un izcilu režisoru piedalīšanos šonedēļ tika atklāts prestižais Venēcijas kinofestivāls, kas ierasti pulcē labākos no labākajiem. Neatņemama pasākuma tradīcija ir dāmu stila paraugstunda, kas novērojama dažādās pirmizrādēs un burziņos, un ar Holivudas dīvas cienīgu tēlu uz sarkanā paklāja pārsteigusi aktrise Skārleta Johansone.

Kā vēsta ārzemju prese, festivāla ietvaros ceturtdien pirmizrādi piedzīvojusi filma "Marriage Story", kurā galveno lomu atveido Johansone. To, ka viņa ir filmas zvaigzne, krāšņi apliecinājis arī aktrises izvēlētais tērps.

34 gadus vecā skaistule burtiski apžilbinājusi pasākuma viesus un preses fotogrāfus ar Holivudas dīvu labākajās tradīcijās ieturētu tēlu.

Johansone uz sarkanā paklāja gozējusies sarkanā, pieguļošā vakarkleitā ar koķetu, sievišķīgu šķēlumu, kas atsedzis vienu aktrises kāju.

Kā dažādiem modes izdevumiem norādījuši stila kritiķi, aktrises tēls bijis pārdomāts līdz katrai sīkākajai niansei – gan tērps, gan grims, gan arī frizūra un citas detaļas izcēlušas un pasvītrojušas Johansones sievišķību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!