Foto: Vida Press
Slavenā aktrise Šārona Stouna, iespējams, sākusi jaunas attiecības, turklāt ar krietni jaunāku puisi, vēsta medija "New York Post" izklaides atzars "Page Six".

63 gadus vecā "Pamatinstinkta" zvaigzne Šārona Stouna pēdējā laikā manīta vairākās Losandželosas izklaides vietās kopā ar amerikāņu reperi RMR (Rumoru), ziņo "Page Six". Šim māksliniekam ir 24 vai 25 gadi – precīzu viņa vecumu, kā arī īsto vārdu neviens nezina, jo Rumors dod priekšroku anonimitātei.

Tabloīds izpētījis, ka Stouna ar jauno vīrieti, iespējams, tiekas jau vairākus mēnešus. Viņi kopā arīdzan nofotografēti, taču Rumora seja pilnībā nav redzama – reperis valkā galvas masku, un redzamas ir tikai viņa acis un zelta zobu rinda. Vienā no ballītēm Losandželosā piedalījies arī populārais reperis Kriss Brauns, Rumora draugs. "Mail Online" ziņo, ka Stouna un Rumors arī sociālajos tīklos manīti "flirtējam".

Reperis ir uz pusi jaunāks par slaveno aktrisi, kura šā gada martā svinēja savu 63. dzimšanas dienu. Ne viņš, ne Stouna publiski nav komentējuši iespējamās romantiskās attiecības. Stounai arī iepriekš bijušas tuvas attiecības ar gadu skaita ziņā krietni jaunākiem vīriešiem, proti, 2012. gadā viņa tikās ar modeli no Argentīnas, kuram tobrīd bija 27 gadi.

Stouna līdz šim bijusi divreiz precējusies, viņa ir trīs dēlu māte.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!