Foto: Vida Press
Šobrīd Francijas pilsētā Kannās norisinās starptautiskais kinofestivāls, kas tradicionāli ir arī platforma dažādām slavenībām atrādīt savas krāšņās kleitas, dziļos dekoltē, krūtis, jaunos mīļākos un mīļākās.

Viena no visvairāk apspriestajām slavenībām šajā plejādē ir 55 gadus vecā amerikāņu aktrise Šarona Stouna (attēlā), par kuras žilbinošo izskatu mediji nebeidz vien tīksmināties.

Tiek vēstīts, ka Stouna apbūrusi Francijas publiku, kā arī vairākus oligarhus no dažādām pasaules valstīm, kuri ar savulaik slaveno aktrisi spieto lielos baros.

Pēc oficiālās konkursa programmas seko arī nakts ballītes, un vienu tām uz savas jahtas bija sarīkojis slavenais itāļu modes dizaineris Roberto Kavalli. Bez Stounas to apmeklēja arī tādi pazīstami cilvēki kā Adriens Broudijs, Parisa Hiltone, Uma Turmena un citi.

Taču nākamajā rītā pēc ballītes paparaci Šaronu Stounu bija nofotografējuši bez grima, un tie paši mediji, kas iepriekšējā dienā par aktrisi tīksminājās, tagad ar tādu pašu azartu metas aprakstīt, cik biedējoša viņa izskatās bez biezās grima kārtas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!