Foto: Vida Press
55 gadus vecās Holivudas aktrises Šaronas Stounas (attēlā) kinokarjera jau sen ir iestrēgusi B kategorijas filmās, taču saviesīgus pasākumus viņa apmeklē labprāt. Tabloīdi lielākoties pret viņu izturas iecietīgi, taču kļūdas gan nevēlas piedot.

Šoreiz amerikāņu medij žulti lējuši pār Stounas grima kārtu - žurnālisti sacentušies dažādu asprātīgu epitetu lietošanā, bet vairums ir vienprātīgi, ka ar šādu izskatu Stouna smalkos viesus ir pārbiedējusi.

Fotogrāfijas uzņemtas fonda The Foundation for AIDS Research (amfAR) labdarības vakarā, kas notika Brazīlijas pilsētā Sanpaulu. Stouna ir šī fonda līdzpriekšsēdētāja un nodarbojas ar līdzekļu vākšanu cīņai pret AIDS.

Uz pasākumu bija ieradusies arī supermodele Keita Mosa un dziedātāja Fērgija, taču fotogrāfu uzmanību saistīja tieši Stouna - gan kā pasākuma saimniece, gan sava īpatnējā izskata dēļ.

Kā ironizē ASV mediji, Pamatinstinkta zvaigzne acīmredzot no erotisko filmu aktrises nolēmusi pārkvalificēties šausmu filmu žanrā, par ko liecina viņas dēmoniskais skatiens, ko pasvītro koši brūnās ēnas.

Šoreiz mediju uzmanību pat nebija piesaistījušas austrumnieciskās rotaļlietas un visai dziļais kleitas dekoltē, kas citkārt pats par sevi būtu mediju ziņas vērts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!