Foto: Reuters/Scanpix/LETA
Naktī no svētdienas uz pirmdienu Losandželosā tika sadalītas "Oskara" balvas, un ierasti pēc svinīgās ceremonijas dedzīgi apspriesti tiek ne tikai uzvarētāj un tie, kuriem nepaveicās, bet arī dāmu stils uz sarkanā paklāja.

Kā vēsta ārzemju mediji, šogad ceremonijā bija vērojama īsta stila paraugstunda. Daudzas kinozvaigznes pārsteigušas ar elegantiem, svinīgiem tērpiem, un nedalītu uzmanību izpelnījusies arī aktrisi Nikola Kidmena.

Tiesa, šoreiz gan aktrises izvēlētais tērps izpelnījies neviennozīmīgu stila kritiķu novērtējumu. Kidmena ceremonijai bija izvēlējusies zilu vakarkleitu ar dziļu šķēlumu un stilizētu milzu banti priekšpusē.

Aktrises kleita kļuvusi par vienu no vakara apspriestākajiem tērpiem, liekot modes pārzinātājiem un "dīvāna ekspertiem" sociālajos tīklos sadalīties divās pretējās nometnēs. Vieni slavējuši Kidmenas izvēli, bet otri bijuši pārliecināti – šis bijis viens no aktrises visu laiku neveiksmīgākajiem vakartērpiem.

Jau vēstīts, ka "Oskara" balvu kā labākā filma šogad saņēma meksikāņu režisora Giljermo del Toro filma "Shape of Water" ("Ūdens forma"). Giljermo del Toro saņēma balvu arī kategorijā "Labākais režisors". Savukārt ar citiem uzvarētājiem iespējams iepazīties šeit.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!