Foto: AFP/Scanpix

Prestižais amerikāņu vīriešu žurnāls Esquire, kā jau katru gadu, nosaucis ”planētas seksīgāko sievieti”, un šogad par tādu atzīta 29 gadus vecā ukraiņu izcelsmes amerikāņu aktrise Mila Kunisa (attēlā).

Pagājušajā gadā šo godpilno titulu izpelnījās dziedātāja Rianna, bet vēl pirms tam par seksīgākajām sievietēm pasaulē tika atzītas aktrises Minka Kellija un Keita Bekinseila.

Kunisa atbilstoši jaunajam statusam, protams, uzreiz nofotografējusies kaila (foto būs uz Esquire novembra numura vāka, bet dažas bildes var apskatīt šeit), kā arī sniegusi nelielu interviju.

”Tik daudz kas šajā industrijā ir atkarīgs no tā, ko kritiķi saka, no tā, ko režisors saka, no tā, ko citi aktieri saka. Kad cilvēks tam sāk ticēt, viņš vairs nav viņš pats.

Bet es darbā un reālajā dzīvē - tie ir divi dažādi cilvēki. Un tā būs vienmēr. Daudzi cilvēki aizmirst, kas viņi patiesībā ir, tāpēc rezultātā kļūst par tādiem, kādus viņus vēlas redzēt citi," intervijā filozofē aktrise, kura pagājušajā gadā kļuva par franču modes nama Dior reklāmas ”seju".

Milena Markovna Kunisa dzimusi 1983. gadā Ukrainas PSR pilsētā Černovcos. Kad meitenei bija septiņi gadi, ģimene pārcēlās uz Losandželosu, bet no deviņu gadu vecuma sāka mācīties aktiermākslu.

Pēc lomas komēdijā Forgetting Sarah Marshall (2008) Kunisas karjera ir strauji progresējusi, un starp viņas populārākajām filmām pēc tam minamas Max Payne (2008), Black Swan (2010), Friends with Benefits (2011), Ted (2012) un citas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!