Foto: Publicitātes foto

Sestdien, 18. aprīlī, 30 gadu jubileju atzīmē Dailes teātra aktieris un Edija lomas atveidotājs seriālā 'UgunsGrēks' Artūrs Dīcis (attēlā).

2009. gadā Aizkrauklē dzimušais puisis beidza Dailes teātra 9. studiju, bet jau kopš 2007. gada viņš piedalījās Dailes teātra izrādēs.

Līdz šim spilgtākās un skatītājiem atmiņā paliekošākās viņa lomas bijušas Juris izrādē Aija pēc Jaunsudrabiņa un, protams, Volfgans Amadejs Mocarts izrādē Amadejs, un par šiem darbiem Artūrs arī saņēma Spēlmaņu nakts balvu nomināciju kā Gada jaunais skatuves mākslinieks.

Šajā sezonā skatītāji Dīča sniegumu var novērtēt episkajā lieldarbā Izraidītie, neparastajā jauniešu stāstā Pusslepkava, pavisam nesen uz skatuves nonākušajā Droši kā tankā un citās izrādēs.

Kā jau tas mēdz notikt, plašāka sabiedrība par jauno aktieri uzzināja, kad viņš 2013. gada rudenī pievienojās seriāla UgunsGrēks komandai. Lai gan pirms tam puisis bija spēlējis seriālos Tikai nesaki man Bizu un Ēnu spēles, viena no galvenajām lomām Latvijā populārākajā seriālā padarīja viņu atpazīstamu krietni lielākai tautas daļai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!