Foto: Reuters/Scanpix

Amerikāņu aktieris Silvestrs Stallone tiek apsūdzēts seksuālā pārkāpumā ASV Kalifornijas štatā, ceturtdien apstiprināja Santamonikas policijas nodaļa.

"Tiek apgalvots, ka šis incidents noticis pagājušā gadsimta deviņdesmito gadu sākumā Santamonikā," paziņoja policijas leitnants Sauls Rodrigess.

Iesniegums policijā tika iesniegts pagājušajā mēnesī. Rodrigess neminēja sīkākas detaļas par šo lietu.

71 gadu vecā Stallones preses sekretāre neatbildēja uz lūgumu sniegt komentārus.

Laikraksts "Hollywood Reporter" ziņoja, ka attiecībā uz šo incidentu Kalifornijā jau ir iestājies noilgums. Vēl nav zināms, vai policija izmeklēs šo apsūdzību.

Šī nav pirmā reize, kad Stallone ticis apsūdzēts kādā seksuālā pārkāpumā.

Britu tabloīds "Daily Mail" novembrī ziņoja, ka esot ieguvis Lasvegasas policijas ziņojumu par incidentu, kurš noticis 1986. gadā, kad Stallone Lasvegasā filmējās kinofilmā "Over the Top".

16 gadus vecā meitene esot satikusi tolaik 40 gadus veco Stalloni kādā Lasvegasas viesnīcā, kur aktieris esot piespiedis meiteni stāties seksuālās attiecībās ar viņu un viņa miesassargu Maiklu de Luku, ziņoja laikraksts, atsaucoties uz policijas ziņojumu.

Laikraksts apgalvoja, ka meitenei arī bijis orālais sekss ar abiem vīriešiem. Meitene toreiz neesot izvirzījusi apsūdzības, jo jutusies "pazemota un apkaunota", vēstīja laikraksts.

Stallone noliedza, ka viņš 1986. gadā būtu seksuāli uzbrucis 16 gadus vecai meitenei, un raksturoja šīs apsūdzības kā "smieklīgas".

"Tas ir smieklīgs, kategoriski nepatiess stāsts," sacīja Stallones preses sekretāre Mišela Bega paziņojumā, kas tika sniegts Vācijas ziņu aģentūrai DPA.

Oficiālas apsūdzības Stallonem netika izvirzītas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!