Foto: Vida Press
Par skandalozā Holivudas aktiera Čārlija Šīna gaitām pēdējā laikā bijis maz ziņu. Par to, lai viņa vārds negrimtu aizmirstībā, parūpējies filmu zvaigznes agrākais draugs, bijušais beisbola spēlētājs Lenijs Daikstra, kurš atklājis noslēpumus par viņa privāto dzīvi.

Šīns 2015. gada rudenī publiski apstiprināja, ka ir HIV pozitīvs. Tāpat arī nevienam nav noslēpums, ka viņš cīnījies ar dažādām atkarīgām – gan no alkohola, gan narkotikām un dažādiem medikamentiem.

Daikstra, kurš agrāk bija viens no tuvākajiem aktiera draugiem, sociālajā tīklā "Facebook" šonedēļ publicējis pārdomas par Čārlija dzīvesgājumu, un atklājis – aktieris esot biseksuāls. Tieši nespēja pieņemt savu seksuālo orientāciju, nevis daudzās atkarības un trauksmainais dzīvesveids, viņaprāt, esot vainojama Šīna nelaimēs.

"Kas Čārlijam viņa personīgajā un profesionālajā dzīvē lika aizmirsties? Īsumā – Čārlijs Šīns ir biseksuāls.

Lai gan dažiem joprojām ir aizspriedumi, sabiedrībā ievērojami augusi spēja pieņemt atšķirīgu seksuālo orientāciju. Sevišķi Holivudā un mākslas pasaulē seksuālā orientācija neliedz indivīdam izveidot veiksmīgu karjeru. Čārlija problēma ir nevis sabiedrības spēja pieņemt viņa seksuālo orientāciju, bet viņa paša nevarēšana pieņemt savu orientāciju," atklātā vēstulē vēstījis Šīna bijušais sirdsdraugs.

Daikstra, turpinot savas pārdomas, norādījis, ka, ja vien Šīns būtu spējis sevi pieņemt, viņš, iespējams, nebūtu izdarījis tik daudz nepārdomātu lēmumu, kas viņu noveduši tik tālu, ka no daudzsološa aktiera viņš kļuvis par rūpju un atkarību nomāktu graustu. Bijušā beisbola spēlētāja pārdomas iespējams izlasīt šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!