Foto: Vida Press
Kamēr Holivudas aktiera Čārlija Šīna fani un atbalstītāji visā pasaulē jūt līdzi vīrietim, kurš bija tik drosmīgs, lai publiski paziņotu, ka ir HIV pozitīvs, ne visi ir augstās domās par skandalozo seriālu zvaigzni, un ik pa brīdim parādās gana nelāgas ziņas par Šīna uzvedību.

Savulaik Šīns bija precējies ar aktrisi Denīzi Ričardsu, un četrus gadus ilgajā laulībā pasaulē nāca divas meitas - Sema, kura ir 11 gadus veca, un gadu jaunākā Lola (visas trīs attēlā).

Izdevuma Page Six rīcībā nonākusi informācija, ka mazās meitenes baidoties palikt vienatnē ar tēti - to atklājis kāds anonīms avots.

"Viņas acīmredzami mīl savu tēti, bet viņa klātbūtnē nejūtas ērti un droši," stāstījis kāds ģimenei tuvu stāvošs informators. Tas arī esot iemesls, kāpēc Ričardsa sargā atvases no papucīša un neļauj viņām ar tēti tikties bez uzraudzības.

Nedēļas izskaņā arī tapa zināms, ka Ričardsa uzsākusi tiesāšanos ar bijušo vīru - kā liecina ārvalstu tabloīdu informācija, iemesls esot Šīna nelāgā attieksme pret bērniem un viņu māti.

Kā vēstīja slavenību ziņu portāls TMZ, kādu laiku pēc šķiršanās Ričardsa ar meitām ievācās mājā, ko Šīns bija iegādājies speciāli meitām un kas atradās blakus viņa mītnei. Tiesa, pēc tam aktieris sācis uzvesties ļoti dīvaini un aizskaroši, bet beigu beigās izlicis bijušo sievu un bērnus uz ielas.

Lai gan sākotnēji Šīns vēlmi dzīvot netālu no bijušās sievas un atvasēm skaidrojis ar vēlmi nolīdzināt vecos pāridarījumus un uzlabot attiecības, viss izvērties murgam līdzīgā situācijā - aktieris sūtījis meitām aizvainojošas un rupjas īsziņas, draudējis bērnus un sievu nogalināt, kā arī citādi terorizējis meitenes un Ričardsu.

Aktrise tiesā iesniegusi pierādījumus, kas liecina - tētis draudējis meitu Ziemassvētku dāvanas atdot bezpajumtniekiem, dažnedažādos veidos apvainojis viņu māti un arī meitām veltījis vārdus, ko bērnu klātbūtnē pieaugušie parasti vairās lietot.

Ričardsa no Šīna vēlas piedzīt prāvu summiņu vairāk nekā miljons dolāru apmērā, bet aktiera advokāts jau steidzis medijiem skaidrot, ka tā ir vienkārša naudas izspiešana - bijusī sieva saņemot 55 tūkstošus ASV dolāru mēnesī par bērnu audzināšanu, un viņai nav nekāda pamata sūkstīties par grūto likteni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!