Foto: Reuters/Scanpix
Kopš Holivudas aktiera Čārlija Šīna (attēlā) paziņojuma, ka viņam ir HIV, vīrietis kļuvis par visvairāk apspriesto slavenību pasaulē, un, šķiet, skandāls tik drīz nepieklusīs. Daudzu prātus nodarbina jautājums, kā aktieris inficējies ar vīrusu, un jaunākās ziņas liecina, ka Šīns, iespējams, zina atbildi.

Rūpīgi glabātais Šīna noslēpums, ka viņš ir HIV pozitīvs, tika atklāts aizvadītajā nedēļā amerikāņu šovā Today. Aktieris arī apstiprināja, ka par diagnozi zinājis jau aptuveni četrus gadus. Savukārt taujāts, kā viņš inficējies, Čārlijs skaidroja, ka viņam neesot ne mazākās nojausmas.

Tiesa, pastāv liela varbūtība, ka Šīns šoreiz mānījies. Izdevums The Mirror vēsta, ka aktierim tuvu stāvoša persona, kura nav vēlējusies atklāt savu vārdu, sniegusi slepenu informāciju - Čārlijs, iespējams, zina, kā tieši inficējies.

Kā stāstījis anonīmais "labdaris", Šīnam šķietot, ka ar HIV viņš inficējies pirms vairākiem gadiem, stājoties seksuālās attiecības ar kādu pērkamu transseksuāli, kuru viņš izsaucis uz savām mājām Losandželosā.

"Čārliju jau izsenis fascinējuši transseksuāli vīrieši. Viņa lielā zinātkāre vainagojās ar to, ka viņš nolīga vairākus transseksuāļus, kurus periodiski izsauca pie sevis.

Šīnam ir aizdomas, ka vienā no pirmajām tikšanās reizēm viņš inficējies ar HIV. Turklāt Čārlijs ir nobažījies, ka viņa izklaides slepus iemūžinātas video," anonīmais informators atklājis The Mirror.

Tāpat šis "labdaris" pastāstījis, ka Šīna advokāti šobrīd strādā pie tā, lai atklātībā nenonāktu nekāda kompromitējoša informācija par aktieri un viņa seksuālajiem sakariem ar transseksuāļiem.

Kopš brīža, kad Šīns atzinās, ka inficējies ar HIV, vairākkārt uzvirmojušas runas, ka viņš regulāri stājies intīmos sakaros ar transseksuāļiem.

Savukārt portāls Radar Online šonedēļ izplatīja paziņojumu, ka izdevuma rīcībā nonācis video, kurā aktieris veic orālo seksu kādam vīrietim. Tiek lēsts, ka dzīves laikā Čārlijs izmīlējis aptuveni 5000 sieviešu, bet par vīriešu skaitu vismaz pagaidām liecību nav.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!