Foto: AFP/Scanpix

Nesen notikušā Kannu kinofestivāla ietvaros Holivudas zvaigzne Leonardo DiKaprio (attēlā) prezentēja savu jaunāko filmu Lielais Getsbijs, bet katru vakaru uz viņa jahtas norisinājās dzīres ar neskaitāmām modelēm.

Jahta ar dzīrot kārajiem ļaudīm no kannām devās uz Nicu, tālāk uz Ibizu, bet tagad tiek ziņots, ka tā pietauvojusi Itālijas krastos.

Uz aktiera jahtas līksmoja arī bijusī dziedātāja Lilī jeb Linda Kalniņa, kurai šādu iespēju bija izkārtojusi draudzene, bet ne visai kārumnieces tiek gultā pie slavenā siržu lauzēja - sieviešu viņa dzīvē bijis gana daudz, bet lielākoties viņas visas bijušas ļoti līdzīgas, vismaz pēdējos gados.

Ārvalstu mediji jau sen ironizē, ka Leo maina savas draudzenes, bet atšķirības starp šīm sievietēm pamana vienīgi viņš pats. Un patiesi: DiKaprio jaunā izredzētā - 20 gadus vecā vācu modele Tonija Garna - ir jau ceturtā blondā modele, kas sadarbojusies ar veļas zīmolu Victoria's Secret.

Savulaik Leo teica: "Man patīk vienkāršas meitenes - koledžas studentes, oficiantes, stjuartes," taču tie laiki ir pagājuši, un aktiera mīļāko sarakstā grūti pat atrast kādu aktrisi - praktiski visas ir modeles.

Starp slavenākajām minama Žizele Bundhena, kurai gan apnika aktiera draiskais dzīvesveids, Erina Hītertona, Bāra Refaeli, čehiete Eva Hercigova, kura ar DiKaprio esot krāpusi savu vīru - Bon Jovi bundzinieku Tiko Toresu.

Tāpat starp 38 gadus vecā aktiera modelēm minamas arī Naomi Kempbela (kura gan zināmu iemeslu dēļ īpaši izceļas šajā "vienveidībā"), Bridžeta Hola, kurai aktieris laupīja nevainību, un "Mis Dānija" titula īpašniece Helēna Kristensena, ar kuru Leo tikās Titānika filmēšanas laikā.

Starp neparastāku profesiju pārstāvēm Leonardo sarakstā minama aktrise Bleika Laivlija un grupas Pussycat Dolls dziedātāja Ešlija Robertsa. Tiesa, arī viņas šad tad ir darbojušās kā modeles.

Protams, šis saraksta ne tuvu nav pilnīgs, jo te reģistrētas tikai ilgstošas attiecības (vismaz vienu mēnesi), kuras pats aktieris nav slēpis, savukārt medijiem ir tendence "sapārot" visas slavenības, kas redzētas kopā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!