Foto: AP/Scanpix

Pasaules skaistāko sieviešu topos regulāri minētā aktrise Megana Foksa un viņas dzīvesbiedrs Braiens Ostins Grīns (attēlā abi kopā) kļuvuši par pirmā bērna - dēliņa - vecākiem.

Aktrise par priecīgo notikumu fanus informēja savā profilā sociālajā tīklā Facebook. "Man 27. septembrī piedzima dēls Noa Šenons Grīns. Viņš ir veselīgs, laimīgs un ļoti skaists... Vienmēr būšu pateicīga dievam par to, ka viņš dāvājis man tādu bezgalīgu un tīru mīlestību," savā profilā rakstīja filmas Transformeri zvaigzne.

Divdesmit sešus gadus vecā Foksa par māmiņu kļuvusi pirmo reizi, bet viņas vīram, ar kuru kāzas tika svinētas 2010. gadā, jau ir bērns no pirmajām laulībām. Foksas un Grīna attiecības sākās jau 2004. gadā, un kopš tā laika viņi ir kopā.

Aktrises un modeles Meganas Foksas karjera sākās 2001. gadā, bet slavu viņai atnesa loma filmā Transformeri 2007. gadā un tās turpinājumā 2009. gadā.

Savukārt Braiens Ostins Grīns pazīstams kā televīzijas seriālu Beverlihilza 90210 un Terminators: Kauja par nākotni aktieris.

Pārsteigumu sagādājusi vēl viena Holivudas aktrise, Uma Turmena, un viņas vīrs - šveiciešu finansists Arpads Busons.

Viņu meitiņa nāca pasaulē 15. jūlijā, bet mazulītes vārds kļuvis zināms tikai tagad - meitenītes pilns vārds ir Rozalinda Aruša Arkadīna Altaluna Florensa Turmena-Busona (Rosalind Arusha Arkadina Altalune Florence Thurman-Busson). Kā apgalvo vecāki, katram no šiem vārdiem ir dziļa simboliska nozīme.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!