Foto: AP/Scanpix

Slaveniem cilvēkiem ir jāsaskaras ar pastiprinātu sabiedrības uzmanību, un nereti ziņkārīgajiem nepietiek ar profesionālu fotosesiju portretiem vai pat paparaci foto – viņi grib uzzināt vairāk un ielūkoties dziļāk. Tad pie lietas ķeras hakeri. Šonedēļ no viņu uzbrukuma cietusi britu aktrise Emma Vatsone (attēlā).

Līdz ar Disneja studijas krāšņās pasaku filmas "Skaistule un briesmonis", kurā Vatsone iejutusies daiļās Bellas tēlā, iznākšanu uz lielajiem ekrāniem uzvirmojis skandāls – tapis zināms, ka noplūduši privāti Vatsones fotoattēli, kuri jau "uzpeldējuši" atsevišķās interneta vietnēs, kam parasts lietotājs tik viegli nevar piekļūt.

Tiek ziņots, ka nopludināti foto no apģērbu piemērīšanas, un, lai gan medijos parādījušies virsraksti, ka nozagti arī kailfoto, aktrises pārstāvju izplatītajā paziņojumā tas ir noliegts.

"Ir nozagtas fotogrāfijas no drēbju piemērīšanas kopā ar stilistu pirms pāris gadiem. Tie nav kailfoto," ārzemju mediji citē Vatsones pārstāvjus, kuri arī norādījuši – pie darba ķērušies advokāti un šobrīd plašāki komentāri netiks sniegti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!