Foto: Vida Press
Aktrise, kuru Latvijā atceras kā seriālu "Melrouzpleisa" un "Dinastija" zvaigzni, pusmūžā kardināli mainījusi dzīvesveidu.

Hītera Loklīra pēdējo 12 gadu laikā vairākkārt nonākusi ASV policijas uzmanības lokā – gan par auto vadīšanu reibumā, gan vardarbības epizodēm.

Pirms diviem gadiem Loklīra tika arestēta par uzbrukumu draugam un pat policistiem.

Pēc skandāliem aktrise devās uz rehabilitācijas klīniku Kalifornijā, kur ārstējās ilgāk nekā pusgadu, bet šajās dienās Loklīra publiski atzīmējusi gadu skaidrā bez alkohola.

Iedvesmojošo paziņojumu 58 gadus vecā aktrise ievietojusi "Instagram" platformā.

Aktrise vēsta, ko pa šo skaidrības gadu iemācījusies. Tā, piemēram, ka sirdī pieņemtie lēmumi ir nekļūdīgi. Ka dzīve parasti dod vēl arī otras iespējas. Ka cilvēkam sāpju brīdī nav jāpaliek vienam. Cik svarīgi ir apskāvieni un sajūtas, ko dodam cits citam.

Loklīras vēstījums ātri kļuva populārs sociālajos tīklos, cilvēkiem veltot pateicības un stiprinājuma vārdus.

View this post on Instagram

Hugs will come later! 1 year sober today!!!

A post shared by Heather Locklear (@heatherlocklear) on Apr 21, 2020 at 1:33pm PDT

Kā vēsta slavenību tabloīdi, dzīves tumšajos brīžos pirms diviem gadiem aktrise esot pat centusies izdarīt pašnāvību. Bet nu paparaci fotogrāfi Loklīru fiksējuši laimīgu un apmierinātu ar dzīvi.

Loklīra ir bijusī sieva grupas "Bon Jovi" ģitāristam Ričijam Samboram. Abiem ir meita Ava, kurai nu jau 22 gadi. Arī Sambora divreiz ārstējies no alkohola atkarības.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!