Foto: Vida Press

Slavenā Holivudas aktrise Skārleta Johansone (attēlā), kura pagājušā gada septembrī saderinājās ar franču žurnālistu Romēnu Doriaku, šomēnes pirmo reizi kļuva par māmiņu, un nu zināms arī viņas pirmdzimtā bērna vārds.

Kā medijiem atklājis aktrises preses pārstāvis Marsels Parizū, Johansone ar partneri savai meitiņai netipiski izvēlējušies tipisku vārdu - Rouza.

Parizū precizējis, ka pāris nevēlas atklāt savas privātās dzīves detaļas un pieturas pie slavenību vidū izplatītās politikas, kas izpaužas kā centieni nepiesaistīt pārmērīgu publikas uzmanību maziem bērniem.

Neraugoties uz saderināšanos un nu jau arī bērna dzimšanu, Johansone intervijās atklājusi, ka ar kāzām steigties nedomā, lai gan formāli viņa ir pārcēlusies uz dzīvi Francijā.

Pirms tam Johansone no 2008. līdz 2011. gadam bija precējusies ar Holivudas aktieri Raienu Reinoldsu, bet pēc tam tabloīdi viņai piedēvēja attiecības ar tādām slavenībām kā Džareds Lēto, Šons Pens, Benisio del Toro, Marks Vālbergs un Džastins Timberleiks.

Aktrises karjeru Johansone sāka 10 gadu vecumā, un karjeras laikā četras reizes nominēta prestižajai "Zelta globusa" balvai. 2012. gadā viņai tika piešķirta zvaigzne Holivudas slavas alejā.

Skārletas tēvs ir dānis Karstens Johansons, bet māte Melānija Slouna - ebreju izcelsmes amerikāniete.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!