Foto: Reuters/Scanpix

Marta sākumā medijus pāršalca vēsts, ka pievilcīgā Holivudas aktrise Skārleta Johansone (attēlā) ir sava pirmdzimtā mazuļa gaidībās. Līdz šim viņa šo faktu nebija nedz apstiprinājusi, nedz noliegusi, bet tagad tapis zināms, ka aktrise patiešām ir stāvoklī – to apliecina arī grūtniecības vēderiņš, kuru viņa nodemonstrējusi publiskā pasākumā.

Aktrise šonedēļ apmeklēja filmas Kapteinis Amerika: Ziemas kareivis (Captain America: The Winter Soldier) pasaules pirmizrādi, kas norisinājās Holivudā, un šim notikumam Johansone bija izraudzījusies tērpu, kurš izcēla viņas auguma aprises, arī nelielo grūtnieces puncīti.

Aktrise uz sarkanā paklāja visus apžilbināja ar mežģīņotu blūzi un pieguļošiem svārkiem, un, lai gan pagaidām Johansones vēderiņš vēl nav pārāk liels, to jau iespējams saskatīt - tas nepalika nepamanīts arī fotogrāfiem, kuri steidza iemūžināt apliecinājumu tam, ka Skārleta patiešām ir stāvoklī.

Tiesa, nedz pati aktrise, nedz viņas mīļotais vīrietis, franču žurnālists Romēns Doriaks, joprojām nav grūtniecības faktu apstiprinājuši, taču pērn iznākušā kases grāvēja Atriebēji (The Avengers), kurā Johansone atveido Melno atraitni, producents Kevins Feidžs ārvalstu medijiem izpļāpājies, ka tā patiešām ir patiesība.

Viņš arī piebildis, ka, lai gan aktrise ir piektajā grūtniecības mēnesī un mazulis nāks pasaulē augustā, tas nekādā ziņā neietekmēs Atriebēju otrās daļas filmēšanu, kuras sākums paredzēts aprīlī. Tāpat viņš arī sola, ka filma uz lielajiem ekrāniem nonāks nākamajā gadā - kā plānots.

Jau vēstīts, ka aizvadītā gada septembrī pievilcīgā aktrise saderinājās ar 31 gadu veco franču žurnālistu Romēnu Doriaku, un toreiz viņa medijiem klāstīja, ka pagaidām nevēlas steigties ar kāzām vai pēcnācēju radīšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!