Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu aktrise Skārleta Johansone (attēlā) iesniegusi pieteikumu viņas un franču žurnālista Romēna Doriaka laulības šķiršanai, medijiem atklājuši anonīmi avoti.

Aktrise pieteikumu divus gadus ilgās laulības izbeigšanai iesniegusi otrdien. Janvārī anonīmi avoti atklāja, ka pāris pēc Johansones ierosinājuma kopš pagājušās vasaras vairs nedzīvo kopā, bet pēdējā laikā aktrise publiski bija redzama bez laulības gredzena pirkstā.

Johansones advokāte Džudita Polere iesniegusi šķiršanās dokumentus Doriaka advokātam Heroldam Meiersonam. Aktrise lūgusi tiesnesi piešķirt viņai primāro aizbildniecību pār pāra divus gadus veco meitu Rozu Dorotiju Doriaku.

Meiersons paziņojis, ka Doriaks cīnīsies par meitas aizbildniecību.

"Viņš vēlētos pārcelties uz Franciju kopā ar savu meitu, un Johansones kundze daudz ceļo," pamatoja advokāts. "Tas būs interesants process," par šķiršanos sacīja advokāts.

Tomēr Johansone un Doriaks ir saglabājuši draudzīgas attiecības. Janvārī viņi kopīgi apmeklēja mākslas galerijas atklāšanu, lai gan dažas stundas iepriekš medijos bija izplatījusies informācija par gaidāmo laulības šķiršanu.

Johansone un Doriaks pirmo reizi savas attiecības publiski izrādīja 2012. gada novembrī, bet 2013 .gada septembrī paziņoja par saderināšanos. 2014. gada oktobrī slepenā ceremonijā viņi mija gredzenus.

32 gadus vecā Johansone iepriekš bija precējusies ar Holivudas aktieri Raienu Reinoldsu, taču divus gadus ilgā laulība izjuka 2010. gada decembrī.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!