Foto: Reuters/Scanpix

Jau ilgāku laiku klīst runas par nopietnu krīzi Holivudas slavenākā pāra, aktieru Andželīnas Džolijas un Breda Pita (abi attēlā) laulībā, un tagad tapis zināms – Džolija iesniegusi laulības šķiršanas dokumentus.

Par to, ka pirmdien Džolija vērsusies tiesā, pirmie ziņoja slavenību baumu portāls TMZ, kuru rīcībā nonākusi informācija, ka iemesls šādam solim bijusi abu laulāto nesaprašanās bērnu audzināšanas jautājumos.

Drīz vien informāciju par sapņu pāra izjukšanu apliecinājis arī Džolijas juridiskais pārstāvis, un oficiālajā ziņojumā kā šķiršanās iemesls minēta "ģimenes veselība".

Tiek ziņots, ka šķiršanās lietā Džoliju pārstāvēs slavenību advokāte Laura Veizera, kura nesen palīdzēja arī Džonijam Depam.

Jau vairāk nekā desmit gadus Pits un Džolija bija uzskatāms par vienu no saskanīgākajiem un apskaustākajiem pāriem Holivudā. Viņu attiecības uzplauka 2004. gadā, bet oficiāli šī savienība tika noformēta 2014. gadā.

Breds un Džolija kopīgi audzināja trīs savus un trīs adoptētus bērnus, bet TMZ vēsta, ka Džolija pēc šķiršanās pieprasa aizbildniecību pār bērniem.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!